Početna

OPOZIV: Seat Leon (2014 - 2015)

Seat je opozvao Leon koji je pravljen od 19. septembra 2014. do 6. oktobra 2014. godine. Problem je što putnik može biti "izrešetan" zbog komadića kapsule koja je zadužena da napuše zračni jastuk. Naime taj generator gasa, njegovo kućište, može biti oštećeno, i

0
0
0
s2smodern

Ford će opozvati stotine hiljada automobila u Sjevernoj Americi u dva masivna opoziva. Prvi je zbog problema u sistemu ...

... za hlađenje, što može dovesti do pregrijavanja motora, uništenja i eventualno požara. Imali su 29 prijava, a opozvat će 231.000 automobila, i to Fiestu ST, Fusion, Transic Connect, Escape modele. Problem je kod 1.6 litarski GTDI motora.

I to nije sve!

Opozvat će još 211.000 automobila, modeli Fusion, Fiesta, Lincoln MKZ a problem je što se vrata mogu otvoriti za vrijeme vožnje. Cirkus! Ovo mogu nazvati i sigurnosnim sistemom, jer ste uvijek napeti i koncetrisani dok se vozite, i naravno, vezani!

Imaju i treći opoziv, odnosi se na 500-ak vozila, a problem je javljanje rezonance kod zvučnog sistema. Mislim da je ovim trećim najneugodnije :)

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE