Početna

Novi Porsche Cayenne u Bosni i Hercegovini

Gospodin Senad Olovčić direktor kompanije porsche BH i gospodin Armin Mulović, menadžer marke Porsche za Bosnu i Hercegovinu su za svojih par medija, koje niti ko gleda niti čita, vlasnicima mesara, poduzetnicima ovih građevinskih firmi, takvih ima više ...

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Sad razmišljam o ukidanju ove rubrike. Ako Mercedes i Volvo opozivaju, ... pa kuda ide ovaj svijet!?  ...

Poslije Volva i Mercedes opoziva vozila, a kod Mercedesa je zbog toga što se zadimio osigurač na starteru motora. Kada se motor ne upali iz prve, svako startvanje podiže temperaturu i, kažu, može doći do požara. Bilo ih je toliko da nije zabilježen niti jedan slučaj povrede, ili smrti. 

Kako god, nakaradni osigurač je ugrađen u milion vozila širom svijeta, a Mercedes će ih zamijeniti o svom trošku. A s obzirom na prirodu, ako neće da upali, samo ne treba divlje nastupiti i "verglati" minut sa mišlju "e upalit ćeš majku ti ...."!

Nasmijao sam se čitajući neke tračerske portale, u vezi sa ovom tematikom. Jednostavno, umjesto da se drže starleta, političara (skoro nema razlike) i svega gdje ne treba pamet, oni se provaljivaju jer ne znaju prevesti razlog opoziva. 

Zanimljivo je da je oko 30 posto opozvanih automobila u SAD-u, a da su u SAD-u se osigurači zadimili 58,8 posto od ukupno zabilježenih slučajeva (51 ukupno). Znači kad se natovare na alnaser ne znaju popustiti.

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!