Početna

OPOZIV: Seat Leon (2014 - 2015)

Seat je opozvao Leon koji je pravljen od 19. septembra 2014. do 6. oktobra 2014. godine. Problem je što putnik može biti "izrešetan" zbog komadića kapsule koja je zadužena da napuše zračni jastuk. Naime taj generator gasa, njegovo kućište, može biti oštećeno, i

0
0
0
s2smodern

Skraćeno: nova E-klasa, motor radi, pritiskom na zadnje sjedište, motor prestaje da radi smile !!!!

Nova E-klasa Mercedesa dostupna je u Bosni i Hercegovini, a u SAD-u je vlasnici moraju vratiti u servise. Razlog je opoziv jer se automobil može ugasiti "pritiskanjem zadnjeg sjedišta" (model E300). Opoziv uključuje modele E300 i E300 4MATIC. Razlog ovog, ne bih rekao kvara, rekao bih greške kod sklapanja ili konstruktivne greške jeste putanja kablova za pumpu goriva u rezervoaru, a oni idu tako da ih zadnja sjedišta, tačnije pritisak na njih, može onesposobiti. Zaista nevjerovatno.

Nije ovo neki problem, no kada kupite novi Mercedes, i neko vas zove da ga vratite na servis radi ovoga, pitate ste jeste li dobro uradili. 

U BMW-u se, vjerujem, valjaju od smijeha! U Mercedesu su ovaj problem otkrili mjesec dana nakon početka prodaje.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE