Nadređena kategorija: Noviteti

IQ3 na tržištu

Dok originalni Toyotin IQ nikada nije postao ozbiljniji projekat, treca verzija ovog malenog vozila nazvana logično IQ3 je našla put do kupaca. Tržište Ujedinjenog Kraljevstva je ono na kojem možete kupiti IQ3.
Malo i o vozilu: pogonjen je motorom zapremine 1,33 litra, najveća snaga je 98 KS. U kombinovanom ciklusu, sa manuelnim šest-brzinskim mjenjačem potrošnja je oko 4 litra na 100 pređenih kilometara.
Dok originalni Toyotin IQ nikada nije postao ozbiljniji projekat, treca verzija ovog malenog vozila nazvana logično IQ3 je našla put do kupaca. Tržište Ujedinjenog Kraljevstva je ono na kojem možete kupiti IQ3. Malo i o vozilu: pogonjen je motorom zapremine 1,33 litra, najveća snaga je 98 KS. U kombinovanom ciklusu, sa manuelnim šest-brzinskim mjenjačem potrošnja je oko 4 litra na 100 pređenih kilometara. Postoji i model sa CVT mjenjačem koji postiže zanijansu slabije rezultate.


No komfort koji pruža je vrijedan za nijansu lošijeg rezultata.  Cijena u UK izmedju 11.500 i 12.500 britanskih funti.  Ovo bez nekih posebnih dodataka, poput Bluetooth konekcije....itd
Google+