Službeno
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Naslov ćete shvatiti kada pročitate sljedeće: "Golf najveći napredak ostvaruje po pitanju infotainment sustava i umrežavanja. Nijedan ...

... drugi kompaktni automobil nije inteligentniji, sigurniji i umreženiji. Uz to, novo izdanje Golfa, prodanog u više od 33 milijuna primjeraka, označava početak najveće proizvodne ofenzive u povijesti marke, pa tako Volkswagen kreće punom snagom. Samo u 2017. godini predstavit ćemo više od deset novih modela i opsežnih aktualizacija. Do 2020. godine Volkswagen će obnoviti svoj cjelokupni modelski program", a ovo je rekao dr. Herbert Diess, predsjednik uprave Voilkswagena.

Koga briga je li umreženij ili nije, i ovo "novo izdanje Golfa prodano u 33 miliona primejraka".. je čisti šupljak, malo igre riječima d aneupućeni ostanu fascinirani. A ovo, da nijedan novi automobil nije umreženiji meni lični igra ulogu kao da je rekao "niko nema gepek sa tapacirungom ove žute boje" .. dakle nebitno. 

Dalje, najavljuju promjene gdje će se odeređene komande u unutrašnjosti moći zadati gestikulacijom ili pokretom ruke. Jako zanimljivo. Hoću da iznacim muhu iz automobila, meni infotaiment promijeni radio stanicu. Fasciniran sam. Očaran.

Radije bih Alfu 159, pa da je i svaki dan moram popravljati nego "najumreženiji" kompaktni automobil. A za ono "nijedan nije sigurniji", trebali bi ići i na sud i braniti to, s tim da pod ruku stave mišljenje Euro NCAP-a.

No ni MUP Kantona Sarajevo nije lud, jer oni krše Zakon o jvanim nabavkama da bi dobili "najsigurniji i najumreženiji" ... router od auta. Ili switcher!

http://www.automotosvijet.com/22395-mup-kantona-sarajevo-namjesta-tender 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE