Službeno
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Ne volite električne automobile? Odmah možete ili tražiti drugi portal ili biti spremni čitati sve ono ...

... pozitivno što elektromotori donose. Nema zupčastog, nema vodene pumpe, nema zamjena ulja, foiltera ulja, zraka, goriva, pumpe visokog pritiska .... imate elektromotor koji praktično ne traži nikakvo održavanje! 

Zaista ne želim da vrijeđam nikoga, ali ono koji vole buku V8 moraju shvatiti da postoje i oni koji traže prevoz i da im je udobno. I ti moraju shvatiti da postoje i oni što vole V8, ali i da je R4 motor vrijedan pažnje, kao i V12. 

Ovo je dizajnersko remek djelo Lucid Motorsa, a nazvali su ga Air. Namjeravaju da konkurištu Tesli, a izgleda ići će im dobro sa tim. Pogotovo što je cijena od 160.000 dolara, američkih nimalo bezobrazna cijena za auomobil kojeg pokreće 1.000 konja koji ne njište, ali i te kako znaju zakopitati po cestama. Enrgetski kapacitet baterija je 100 ili 130 kWh, a ove veće su dovoljne za preko 600 kilometara autonomije.

Ubrzanje do stotke je 2,5 sekunde. Prodaja od 2018. godine.

Koristim priliku da pozdravim vlasnika radnje Bat d.o.o. u Zagrebu, gospodina Darka ili Darku. cool

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE