Noviteti
0
0
0
s2smodern


Američka firma Nautilus Submarines & Diving System ponudila je po cijeni od 2 miliona Eura malu podmornicu sa velikom dozom luksuza. Ovo je mislimo prvi pu da je neko nešto ovakvo ponudio, a taj luksuz sadrži toalet, minibar, digitalne video i muzičke playere, kao i stepenice u unutrašnjosti koje su normalnih dimenzija, umjesto nekih "tek da posluži". Sve ovo može nekome izgledati čudno, i to toliko da se pita pa gdje je tu luksuz. Sve što nije neophodno, a što služi isključivo za preživljavanje i upravljanje podmornicom je u stvari luksuz kod podmornica.
Sa svake strane su prozori čija optika neće deformisati "sliku" kod uživanja u pogledu na podmorski svijet. Uz to ovo je jedina mala privatna podmornica koja omogućava roniocu izlazak iz plovila dok je isto pod vodom, i povratak u plovilo.Podmornica Mk III, kako joj je oznaka, prima pet putnika, a brzina ispod vode je do 6 čvorova (cca 11km/h).
AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE