Ulovljeno kamerom
Pin It

Mercedes sprema novi GLE. Jako često im se dese neke greške u proizvodnji, sudeći po opozivima (rubrika OPOZIVI), ali ne može im se osporiti da imaju originalan dizajn unutrašnjosti kod svojih modela zadnjih godina. Nastavlja se to i kod novog GLE modela, sudeći po ovoj slici. 

Druge si trude da ove ekrane nekako ukomponirajuju posebno, zasebno, kao da prave neku distinkciju od ostatka, ili da zadrže npr. instrument tablu kaslično, ali uz ekrane. Mercedes se ne stidi razapeti one displeje ispred volana cijelom površinom, a onda im ostaje dovoljno prostora da prikaze naprave kako je najzgodnije, najljepše, najokomotnije bez ograničenja.  

Spolja, ono što se do sada vidi novi GLE izgleda samo kao redizajn postojećeg. Sudeći po fazi u kojoj se nalazi, neće proći puno vremena prije nego ga vidimo i službeno predstavljenog. Bar ovako iz daljine, dok će se PR Mercedesa pobrinuti da na premijere ode neko iz nekih dnevnih novina ili trač portala koji postoji zbog komentatora i nacionalističkih prepirki.