Ulovljeno kamerom

München. BMW i s radošću izražava dobrodošlicu trećem članu obitelji BMW i. Godine 2018. BMW i8  ...

... Roadster otključat će vrata posve nove dimenzije u pionirskom zadovoljstvu u vožnji na otvorenom - praktički tih i s nula lokalnih emisija. Evo novog izgleda: 

BMW i je marka BMW grupe usmjerena na povezane usluge mobilnosti, vizionarske koncepte vozila i novo razumijevanje premium klase snažno definirane održivošću. BMW i predstavljen je u 54 zemlje s BMW i3 električnim automobilom za urbana područja, BMW i8 hibridnim plug-in sportskim automobilom i hibridnim plug-in BMW iPerformance automobilima.  

BMW i otvara nove ciljne skupine za tvrtku i služi kao inkubator za inovacije. Tehnologije koje su uspješno debitirale u BMW i automobilima prenose se na druge modele roditeljske marke BMW-a.

BMW i je također povezan s tvrtkama, uključujući DriveNow (dijeljenje automobila), ReachNow (dijeljenje automobila 2.0), ChargeNow (jednostavan pristup najvećoj mreži točaka punjenja na svijetu), ParkNow (izravna lokacija, rezervacija i plaćanje parkirališnih mjesta) društvo rizičnog kapitala BMW i Ventures (investicije u start-up poduzeća s naglaskom na urbanu mobilnost), BMW Energy (usluge optimizacije energije) i Centar za kompetentnost za urbanu mobilnost (savjetovanje za gradove).

....................

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button