Koncepti, studije, ideje ...
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Mislim da Bosna i Hercegovina ima najviše portala sa automobilskim rubrikama, ono ...

... da je više vojske. To sam primijetio tražeći informacije o ovome, pa sam čak našao i da Slobodna Bosna, potpuno politički i jasno okrenut u poznatu stranu magazin ima i automobilsku rubriku. Da se čovjek valja od smijeha. Skoro da sam mislio o ovome ništa ne napisati kada tamo piše. No svakako sa opelom nemamo nikakvu saradnju, nikad je nismo niti imali, a možda je greška bila rečenica "kada Opel nakon jedne godine bude očuvan kao Volkswagenovo vozilo nakon deset godina biće ok". Pretjerano, no ipak nije daleko od istine.

Najavili su novu Insigniu, a ovo je i novi Grandland X. Veći od Crossland X-a, a slike su samo ILUSTRACIJA, i djelo su RM Designa. Iako se radi o ilustraciji na pomenutom magazinu su ispod ilustracije stavili da se radi o fotografiji koju je napravio RM Design.

Stvarno dođe čovjeku plakati ko sve piše o automobilima, no tamo to Hyundai BH uredno nagradi reklamom ispod članka money-mouth

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE