Noviteti
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Perini Navi ExumaJahte su jedna zaista zahvalna stvar za pisati. Zašto? Jednostavno, dovoljno je uz par činjenica staviti veći broj slika i da je članak atraktivan. Jahta Exuma (sa slike) je prva motorna jahta koju je napravio italijanski Perini Navi (oni su izradili i Maltese Falcon). Jahta ima aluminijsko kućište,...


....a prima do deset gostiju u pet luksuznih soba.

Što baš sada pišemo o njoj? Zato što je dobitnik Rina Green Plus Platinum certifikata koji uvažava odnos prema čovjekovoj okolini prilikom dizajna, što je ova potvrdila i na vodi. Dobitnik je i nagrade Most Inovative Yacht of the Year, što je u prevodu najinovativnija jahta godine na World Yacht Trophy 2010.
Ima još nagrada, a sada nešto i o samoj jahti. Dužina je 50 metara, brzina krstarenja je 12 čvorova (22,2 km/h) i tada ima autonomiju od 5.500 nautičkih milja (oko 10.200km). U sebi nosi i amfibijsko vozilo dužine 5 metara i hovercraft dužine 3,7 metara. Slike pokazuju više od riječi!


AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE