Početna
Reg.

Novi Tesla Roadster

Tesla će pokazati i novi Roadster čiji je energetski kapacitet baterija nevjerovatnih 200 kWh, a to je dovoljno za 1.000 kilometara autonomije. Ubrzanje do stotke je 2 sekunde, a najveća brzina preko 400 km/h.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

 Fino je vidjeti i nešto neobično od onih koji prave kvalitetne proizvode, kao što je u ovom slučaju mala jahta i ....

... Mercedes. Arrow460 je naziv motorne jahte.

Ono što se da zaključiti iz fotografija jeste da su vodili računa o luksuzu, pa je kabina baš takva. Prozori na kabini se mogu spustiti, a onaj ispred kormirala se može podići. Oni koji su kada vozili plovilo znaju da se zbog ovoga kormilar osjeća drugačije, slobodnije, ljepše, ... kada je lijepo vrijeme. 

 

Podovi su od kompozitnih materijala, radi izdržljivosti, a od materijala korišteni su drvo (eukaliptus), a unutrašnje osvjetljenje je bazirano i kontroliše se na isti način kao ono što se naziva Mercedes-Benz Magic Sky (potražite na youtube, to je nešto zaista fantastično).

Silver Arrows Marine (SAM) je odgovoran za izgradnju, i koliko se može naslutiti sa njihovog službenog web sajta izgleda da imaju namjeru postati ozbiljni u oblasti gradnje plovila. Za više informacija i o njima i o plovilu pogledajte ovdje: http://www.silverarrowsmarine.com/ 

Proizvodnja plovila treba početi u narednim sedmica, a prve isporuke su u drugoj polovini 2017. godine. 

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!