Početna

Alfa sprema najveći automobil u svojoj historiji

Stelvio je jedini SUV koji dolazi iz Alfa Romeo pogona. Ali, to neće ostati tako, naime, Alfa sprema veći SUV, i predstavit će ga ..... u JUNU ove godine. Ne zna se kako će se zvati, mediji navode ime Castello, ali jun je evo tu, pa vidjet ćemo. 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... Mercedes. Arrow460 je naziv motorne jahte.

Ono što se da zaključiti iz fotografija jeste da su vodili računa o luksuzu, pa je kabina baš takva. Prozori na kabini se mogu spustiti, a onaj ispred kormirala se može podići. Oni koji su kada vozili plovilo znaju da se zbog ovoga kormilar osjeća drugačije, slobodnije, ljepše, ... kada je lijepo vrijeme. 

 

Podovi su od kompozitnih materijala, radi izdržljivosti, a od materijala korišteni su drvo (eukaliptus), a unutrašnje osvjetljenje je bazirano i kontroliše se na isti način kao ono što se naziva Mercedes-Benz Magic Sky (potražite na youtube, to je nešto zaista fantastično).

Silver Arrows Marine (SAM) je odgovoran za izgradnju, i koliko se može naslutiti sa njihovog službenog web sajta izgleda da imaju namjeru postati ozbiljni u oblasti gradnje plovila. Za više informacija i o njima i o plovilu pogledajte ovdje: http://www.silverarrowsmarine.com/ 

Proizvodnja plovila treba početi u narednim sedmica, a prve isporuke su u drugoj polovini 2017. godine. 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE