Početna

Alfa sprema najveći automobil u svojoj historiji

Stelvio je jedini SUV koji dolazi iz Alfa Romeo pogona. Ali, to neće ostati tako, naime, Alfa sprema veći SUV, i predstavit će ga ..... u JUNU ove godine. Ne zna se kako će se zvati, mediji navode ime Castello, ali jun je evo tu, pa vidjet ćemo. 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

očekivanja u smislu uživanja, šta mu je i namjena, ako ćemo iskreno. Ispred vouačke pozicije su dvije impresivne "ležaljke", dok se u zadnjem dijelu sjedišta mogu konvertirati u ležaljke, a isto tako mogu biti četiri sjedeća mjesta. Materijali su aluminiju, a oko plovila su dvostruki zidovi od materijala na bazi staklenih vlakana, kod nas ga nazivamo fiberglass, zadržali smo tu englesku riječ. Iznad glava je takođe aluminijum, nije nikakva plastika. Jeftinije je, ali i lagano i dovoljno kruto. 

Najveća brziina je oko 85 km/h, mada mi je malo glupo za plovila ovako izražavati brzinu, no vjerujem da je ipak razumljivije za sve. Cijena od 83 do 107 hiljada američkih dolara.

Više na: www.manitoupontoonboats.com 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE