Početna

OPOZIV: Seat Leon (2014 - 2015)

Seat je opozvao Leon koji je pravljen od 19. septembra 2014. do 6. oktobra 2014. godine. Problem je što putnik može biti "izrešetan" zbog komadića kapsule koja je zadužena da napuše zračni jastuk. Naime taj generator gasa, njegovo kućište, može biti oštećeno, i

0
0
0
s2smodern

Ovu podmornicu, skoro da je nazovem osobna ili lična, može voziti i dijete koje je ikada u ruku uzelo joystick ...

... i igralo neku igricu. Zaranja dublje od 100 metara, i zahvaljujući pogonskom sistemu i odličnomr asporedu propelera, ali i samom dizajnu tijela, jednostavna je za upravljanje. U slučaju kvara, DeepFlight Dragon izranja na površinu, i ovo je nešto kao da imate padobran na avionu kojem je nešto zakazalo i pada. Ispod vode se kreće brzinom od 4 čvora (oko 7 km/h), i očito je namijenjena za uživanje, ne za jurcanje ispod vode. Pogone je baterije, a punjenje je dovoljno za 6 sati ispod vode. Duga je oko 5 metara i može se prevoziti na prikolici iza automobila.

Morate priznati fantastiča stvar za one koje inturesuju i neke druge stvari sem ono što opisuje ona: "hljeba i igara".AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE