Početna

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Portalne osovine su uduplale klirens, i nemojte da vas čudi naslovna fotografija. A šta su portalne osovine pročitajte klikom ovdje. Jedan od inžinjera koji je bio uključen u razvoj E-klase Mercedesa All-Terrain

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

0
0
0
s2smodern

Ovu podmornicu, skoro da je nazovem osobna ili lična, može voziti i dijete koje je ikada u ruku uzelo joystick ...

... i igralo neku igricu. Zaranja dublje od 100 metara, i zahvaljujući pogonskom sistemu i odličnomr asporedu propelera, ali i samom dizajnu tijela, jednostavna je za upravljanje. U slučaju kvara, DeepFlight Dragon izranja na površinu, i ovo je nešto kao da imate padobran na avionu kojem je nešto zakazalo i pada. Ispod vode se kreće brzinom od 4 čvora (oko 7 km/h), i očito je namijenjena za uživanje, ne za jurcanje ispod vode. Pogone je baterije, a punjenje je dovoljno za 6 sati ispod vode. Duga je oko 5 metara i može se prevoziti na prikolici iza automobila.

Morate priznati fantastiča stvar za one koje inturesuju i neke druge stvari sem ono što opisuje ona: "hljeba i igara".AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!