Početna

Alfa sprema najveći automobil u svojoj historiji

Stelvio je jedini SUV koji dolazi iz Alfa Romeo pogona. Ali, to neće ostati tako, naime, Alfa sprema veći SUV, i predstavit će ga ..... u JUNU ove godine. Ne zna se kako će se zvati, mediji navode ime Castello, ali jun je evo tu, pa vidjet ćemo. 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... i igralo neku igricu. Zaranja dublje od 100 metara, i zahvaljujući pogonskom sistemu i odličnomr asporedu propelera, ali i samom dizajnu tijela, jednostavna je za upravljanje. U slučaju kvara, DeepFlight Dragon izranja na površinu, i ovo je nešto kao da imate padobran na avionu kojem je nešto zakazalo i pada. Ispod vode se kreće brzinom od 4 čvora (oko 7 km/h), i očito je namijenjena za uživanje, ne za jurcanje ispod vode. Pogone je baterije, a punjenje je dovoljno za 6 sati ispod vode. Duga je oko 5 metara i može se prevoziti na prikolici iza automobila.

Morate priznati fantastiča stvar za one koje inturesuju i neke druge stvari sem ono što opisuje ona: "hljeba i igara".AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE