Početna

OPOZIV: Seat Leon (2014 - 2015)

Seat je opozvao Leon koji je pravljen od 19. septembra 2014. do 6. oktobra 2014. godine. Problem je što putnik može biti "izrešetan" zbog komadića kapsule koja je zadužena da napuše zračni jastuk. Naime taj generator gasa, njegovo kućište, može biti oštećeno, i

0
0
0
s2smodern

Frank Stephenson je ime koje znaju svi oni koji prate automobile, oni koji to tek počinju ili su radoznali ...

... evo par natuknica: McLaren 670S, 570S, Mini Cooper, Ferrari F430, Fiat 500, itd itd. Evo ga i u plovilima, ovo elegantno plovilo je dobilo izgled njegovom olovkom. Dužina je 31 stopa, a pokreće ga 4,2 kW jak elektromotor. Napaja se 12 Voltnim baterijama (Varta u ovom slučaju). Energetski kapacitet baterija je 14,7 kW, a evo razmišljam o smještaju, plovila su savršena za baterije, jer se iste mogu iskorisititi i kao balast!!! 

Ovaj kapacitet mu je dovoljan za 10-ak sati vožnje. Kome treba više ako se radi o slatkovodnom vozikanju? Još ako je kuća i posao pored te iste vode. Izbjegne se saobraćaj, a usput i uživa. 

Izrađeno je od palisandrovine i mahagonija, a lakiranje je obavljeno u desetinama slojeva, kako bi se drvo zaštitilo. 

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE