Početna

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Portalne osovine su uduplale klirens, i nemojte da vas čudi naslovna fotografija. A šta su portalne osovine pročitajte klikom ovdje. Jedan od inžinjera koji je bio uključen u razvoj E-klase Mercedesa All-Terrain

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

0
0
0
s2smodern

Kao iz snova! Po cijeni, koja je za naše prilike velika, no u normalno uređenim zemljama i nije, može se na korištenje ...

dobiti, okolini prilagođena, kućica, ali i obuku na Audiju R8. Naravno uslovi se moraju poštovati, pa unutra nema paljenja duhana niti bilo kakvih drugih "nadomjestaka", nema organizovanja zabava, za to se treba naći kakvo drugo mjesto, ali ovdje dobijete mir, pogled, oku ugodno okruženje, i Audi R8. 

Mjesto je Death Valley, Nevada, i kako kažu u materijalima, daleko od svega i svakoga! A Audijeva konjica mjeri se brojem 610.

Kopiramo uvod:

"For those who live to drive, welcome home. This October, Audi and Airbnb are bringing you a once in a lifetime experience - to be one of the few to sit behind the wheel of the new Audi R8 V10 plus. By day you’ll get the chance to experience the car to its full potential in Death Valley, and by night sleep under the stars in one-of-a-kind Airbnb architectural gem.

*BOOKING STARTS 9/18*. It's first come, first serve, one booking available per day at 6pm PDT/ 9pm EDT through 9/24."

Detalji na: https://www.airbnb.com/sug=51 

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!