Početna

Alfa sprema najveći automobil u svojoj historiji

Stelvio je jedini SUV koji dolazi iz Alfa Romeo pogona. Ali, to neće ostati tako, naime, Alfa sprema veći SUV, i predstavit će ga ..... u JUNU ove godine. Ne zna se kako će se zvati, mediji navode ime Castello, ali jun je evo tu, pa vidjet ćemo. 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

... po cesti, već i leti, a ovo je PAL-V Liberty Pioneer Edition, i od prvih 90 komada svega 25 komada ostaje u Sjevernoj Americi. Cijena je 599.000 američkih dolara. Ne diskutujući o cijeni želimo samo da vidite kako sve to izgleda, djeluje i koju novu dimenziju slobode ovo daje njihovim vlasnicima. Prve isporuke kreću u 2018. godini. 

PAL-V-Prototype-4

Početak proizvodnje je zakazanj za sljedeću godinu. Iskreno uz Icon, ovo je sljedeće na mojoj listi želja (koje se nikada neće ostvariti). 

PAL-V-Prototype-5

Radi se o dvosjedu, a pokreće ga motor snage 200 KS. Na zemlji može voziti oko 170 km/h, a u zraku najveća brzina je oko 175-180 km/h (97 čvorova). Uzlijeće uz brzinu od oko 50 km/h, i za to mu treba oko 500 metara, dok mu je za slijetanje dovoljno svega 100-ak metara. Dolet je do 400 km.

PAL-V-Prototype-8

Za polaganje za potrebnu dozvolu dovoljno je 30-40 sati obuke. I na kraju, transformacija iz vozila u letjelicu traje 10-ak minuta.

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE