Styling
fShare
0
Pin It

Naočale su mnogo više od modnog dodatka, a optika Optotim brine o sigurnosti ...

Vaših očiju. Vrhunski sportaši dobro znaju prednosti nošenja dobrih naočala, a dva su osnovna razloga za nošenje sportskih naočala: bolja percepcija te zaštita oka. 

Ali, ne morate biti profesionalni nogometaš, skijaš ili vozač da biste nosili kvalitetne sunčane naočale. Kod zaštite Vaših očiju najvažnija je UV zaštita. Međutim, već godinama sportaši koriste sunčane naočale s polarizacijom. Prednosti polariziranih leća su višestruke. Polarizirane naočale smanjuju odbljeske od dugih, ravnih površina kao što je hauba na automobilu ili površina ceste.

Gledajući kroz njih vid je ugodan, kontrastan i bez neugodnog blještavila. U kombinaciji s kvalitetnim UV filterom osigurava sigurnu zaštitu od sunca, visoki stupanj oštrine vida, osjetno smanjenje umora očiju i odličnu percepciju boja. Vozačima omogućuju bolji pogled prema suncu koje se odbija od mokre, vruće ili snježne površine ceste.

Polarizirane naočale smanjuju blještavilo uzrokovano refleksijom od sjajnih površina, te tako povećavaju kvalitetu vida i pružaju dodatnu zaštitu našim očima. Kvalitetne sunčane naočale su svakako nešto u što se isplati uložiti, jer zdravlje naših očiju uvijek treba biti na prvom mjestu.

U optici Optotim možete pronaći najkvalitetnije naočale koje će ujedno štitit Vaše oči, pomagajući Vam u Vašoj svakodnevnici, ali biti i modni dodatak za suvremenog muškarca. Prepustite nama brigu o Vašim očima. Vaš Optotim!


Nova kolekcija sunčanih naočala i dioptrijskih okvira već je na policama, a mi u suradnji sa optikom Optotim, organiziramo nagradnu igru savršenu za nadolazeće sunčane dane. Sve što trebate je:

·         Like na stranicu optike Optotim - link ovdje

·         Like i share album (opcija public) - link ovdje

Sretnog dobitnika izvlačimo (06.04.2016.) putem slučajnog odabira koristeći neki od besplatnih servisa, a nagrada od je kupon od 20% popusta! Sretno svima!