Početna

Novi Porsche Cayenne u Bosni i Hercegovini

Gospodin Senad Olovčić direktor kompanije porsche BH i gospodin Armin Mulović, menadžer marke Porsche za Bosnu i Hercegovinu su za svojih par medija, koje niti ko gleda niti čita, vlasnicima mesara, poduzetnicima ovih građevinskih firmi, takvih ima više ...

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Hyundai se u Sjevernoj Americi ponaša kao naši privatnici, zaposliš, držiš malo, i optužiš ga za svoju nesposobnost i ...

... otpustiš. Takvu sudbinu će nekada doživjeti i PR Hyundaija u Bosni i Hercegovini. Mislim, meni lično su prijetili u Mostaru da se nesmijem niti pojaviti u njihovom salonu. A nakon zamjene PR-a, novi PR se okrenuo "sarajevskoj raji". No ničija nije do zore gorjela, a neke stvari se novcem ne mogu kupiti, pogotovo na ovom portalu.

A šta je sa gospodinom po imenu Dave Zuchowski koji je bio šef za Sjevernu Ameriku od 2014. godine? Hyundai ga je, prema tvrdnji Automotive News-a otpustio jer nije ispunio plan prodaje. Kao da neko može nekome nešto prodati ako na drugoj strani ima boljih proizvoda. Onaj što ga je otpustio trebao bi na njegovo mjesto, čisto eto da pokaže kako se to radi, .... pa da onda sam sebe otpusti. Gospodin Dave će naći sebi posao, a ovaj koji je radio ... pa valja je svjestan da je bio privremen. Jer je i njegov prethodnik otpušten iz istog razloga.


Hyundai fired its boss for North America, because plans gasn't fullfiled. Hm ... the person who fired him shall try work Mr. Daves's job, and try fullfill plans himself. Idiot.

Also in Bosnia and Herzegovina, new PR is canceled all relations to our media, and start new relationship to ... her school coleague. And shall be fired. Also, local dealer forbiden us acces to Hyundai dealership in Mostar. Who cares :)

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!