Početna
Registracija

Mercedes A-klasa Roadster

U narednih par godina očekuje se ne mali broj novih kabrioleta, a jedan od njih je i A-klasa od Mercedesa. Ime je nebitno, bilo ono Spyder, Speedster, Roadster, uglavnom očekuje se 2019. godine, a evo ilustracije iza koje stoji Variack, a objavljuje AutoBild kako bi mogao da izgleda.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Audi je saopštio da njegova Quattro GmbH divizija mijenja ime u Audi Sport GmbH. Ovo je promjena imena koje je ...

... tu od 1983. godine, i kako kažu pravit će jasnije razliku kada se označava djelatnost, i neće se vezati samo za pogon na sve točkove, bez obzira radilo se o nečem sportskom ili ne. Zadržali su R8 model, takmičarske modele, a u narednih 18 mjeseci pokazat će i novih osam modela.


Audi announced today that its Quattro GmbH performance and technology division will officially be renamed Audi Sport GmbH. The name change is the first since the division's introduction in 1983, and it should more clearly describe its function within the company and remove confusion with the Quattro all-wheel-drive system offered on all Audis, sporty or not. With its new name, Audi Sport will continue to handle the brand's RS models, the R8, customer race cars, customized

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!