Početna

Memminger Roadster 2.7

Nebrojeno puta smo se uvjerili da je ljepota u jednostavnosti. Bez viška detalja, ako su beskorisni i nemaju funkciju. Ovo je Memminger Roadster 2.7 i na bazi je, kao što vidite Volkswagenove bube, najlegendarnijeg od svih automobila današnjice.

0
0
0
s2smodern

.... nakon odlaska Luce di Montezemola, gospodin Amadeo Felisa, koji je u Fiatu i ograncima proveo oko 50 godina, penzionisan je! Sada Marchionne nema apsolutno nikoga ko bi mu se mogao suprotstaviti svemu onome što želi da se provodi u Ferrariju. Iako je Ferrari finansijski nezavisan od ostatka Fiata, ipak nije nezavisan od Marchionnea. Sada je džemper efendija CEO Fiat Chrysler Automotive asocijacije ili grupe, pa je i predsjedavajući kod CHN Industrial (Case New Holland), a direktno upravlja i sa NAFTA regijom za FCA, što znači da živi na relaciji Detroid - Torino - Maranello. 

A šta je sa Amadeom Felisa? Ništa, imenovali su ga ao tehničkog savjetnika, što bi ovaj trebao odbiti ako imalo drži do sebe. No ipak nakon 50 godina ljudi se sjedine sa onim za koga su radili, kao da nemaju svoj život. A i ne vidi se kao neko ko "igra šah po parkovima".

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE