Početna

Mercedes E-Class All-Terrain 4x4²

Portalne osovine su uduplale klirens, i nemojte da vas čudi naslovna fotografija. A šta su portalne osovine pročitajte klikom ovdje. Jedan od inžinjera koji je bio uključen u razvoj E-klase Mercedesa All-Terrain

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

0
0
0
s2smodern

Marchionne sada nema nikoga na putu da se u Ferrariju pita praktično za sve. Najuticajniji čovjek, ...

.... nakon odlaska Luce di Montezemola, gospodin Amadeo Felisa, koji je u Fiatu i ograncima proveo oko 50 godina, penzionisan je! Sada Marchionne nema apsolutno nikoga ko bi mu se mogao suprotstaviti svemu onome što želi da se provodi u Ferrariju. Iako je Ferrari finansijski nezavisan od ostatka Fiata, ipak nije nezavisan od Marchionnea. Sada je džemper efendija CEO Fiat Chrysler Automotive asocijacije ili grupe, pa je i predsjedavajući kod CHN Industrial (Case New Holland), a direktno upravlja i sa NAFTA regijom za FCA, što znači da živi na relaciji Detroid - Torino - Maranello. 

A šta je sa Amadeom Felisa? Ništa, imenovali su ga ao tehničkog savjetnika, što bi ovaj trebao odbiti ako imalo drži do sebe. No ipak nakon 50 godina ljudi se sjedine sa onim za koga su radili, kao da nemaju svoj život. A i ne vidi se kao neko ko "igra šah po parkovima".

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!