Početna
Reg.

Novi Tesla Roadster

Tesla će pokazati i novi Roadster čiji je energetski kapacitet baterija nevjerovatnih 200 kWh, a to je dovoljno za 1.000 kilometara autonomije. Ubrzanje do stotke je 2 sekunde, a najveća brzina preko 400 km/h.

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Marchionne sada nema nikoga na putu da se u Ferrariju pita praktično za sve. Najuticajniji čovjek, ...

.... nakon odlaska Luce di Montezemola, gospodin Amadeo Felisa, koji je u Fiatu i ograncima proveo oko 50 godina, penzionisan je! Sada Marchionne nema apsolutno nikoga ko bi mu se mogao suprotstaviti svemu onome što želi da se provodi u Ferrariju. Iako je Ferrari finansijski nezavisan od ostatka Fiata, ipak nije nezavisan od Marchionnea. Sada je džemper efendija CEO Fiat Chrysler Automotive asocijacije ili grupe, pa je i predsjedavajući kod CHN Industrial (Case New Holland), a direktno upravlja i sa NAFTA regijom za FCA, što znači da živi na relaciji Detroid - Torino - Maranello. 

A šta je sa Amadeom Felisa? Ništa, imenovali su ga ao tehničkog savjetnika, što bi ovaj trebao odbiti ako imalo drži do sebe. No ipak nakon 50 godina ljudi se sjedine sa onim za koga su radili, kao da nemaju svoj život. A i ne vidi se kao neko ko "igra šah po parkovima".

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!