Početna

Novi Porsche Cayenne u Bosni i Hercegovini

Gospodin Senad Olovčić direktor kompanije porsche BH i gospodin Armin Mulović, menadžer marke Porsche za Bosnu i Hercegovinu su za svojih par medija, koje niti ko gleda niti čita, vlasnicima mesara, poduzetnicima ovih građevinskih firmi, takvih ima više ...

TREBATE OSIGURANJE?
Nazovite:
063 202 207 ili
  062 875 275

SMK Rent-a-Car, Sarajevo
Mob&Viber 061 053 053

0
0
0
s2sdefault

Wolfganag Hatz je dao otkaz u Izvršnom odboru Porschea, a prije toga je radio kao ...

... šef odjela za razvoj motora i pogona u Volkswagen Grupi. Bio je u centru skandala oko lažiranja testova sadržaja ispušnih plinova, ali niko nije uspio dovesti njegovo ime u vezi sa tim kriminalom. Prije je radio za Opel i Fiat, pa i BMW. Smatraju ga ocem BMW-ovog F14 motora (u modelu M3 E30 serija). A razvio je i onaj u Porscheu 911 Carrera RS 3,8. Poslije njegove ostavke, u VW-u su suspendovali i Urlicha Hackenberga, čovjeka koji je bio vodeći VW inžinjer, a bio je i u Upravnom odboru Audija. Niko ne zna kako su ova dva slučaja povezana, no očito u Volkswagenu imamo sapunicu o kojoj zna vrlo malo ljudi. 

U Porscheu Hatza mijenja Michael Steiner, i imenovan je ševom razvoja i istraživanja u Porscheu. S obzirom na njegovu prošlos, nisu mogi naći boljeg čovjeka, a sreća im je pa ne gledaju "mora li biti Srbin, Hrvat ili Bošnjak", onda bi možda kakav debil morao biti izabran i ukopao bi firmu kao što debili ukopavaju i ovu našu zemlju. 

AutoMotoSvijet ima najviše fanova na FB profilu od svih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini, preko preko 80.000!

Pridružite se i Vi!