Nadređena kategorija: AMS

Oglašavanje

Cijena oglasnog prostora je fixno 4.800,00 KM GODIŠNJE, sa plaćanjem avansa 50% prije početka realizacije oglašavanja, i drugom polovicom iznosa nakon pola zakupljenog roka (6 mjeseci). Banneri su raspoređeni desno od sadržaja i nalaze se na naslovnoj i svim pod stranicama.

Oglašavanje podrazumijeva prikaz bannera i 52 sponzorisana članaka godišnje (neograničen tekstualni sadržaj, neograničen video sadržaj ali da je smješten na nekom video servisu, ne na AMS hostingu, kao i do 5 fotografija rezolucije 72ppm i širine ne više od 600 piksela). 

Visina bannera ne smije prelaziti 80 piksela. Izuzetno, na zahtjev banner se može nalaziti lijevo od glavnog sadžaja, za šta se cijena posebno formira, kao i uslovi prikazivanja.

Naručilac će biti upoznat sa brojem pregleda i klikova na banner svaki mjesec. Nakon pola godine, može otkazati oglašavanje bez obaveza jedne ili druge strane!

U slučaju više Naručilaca, poštuje se princip "prvi u vremenu prvi u pravu" s time da prvi ima obavezu podijeliti brojač sa ostalima za vrijeme trajanja oglašavanja.

 

kontakt [et] automotosvijet.com

Viber: 063 96 14 18
Mobitel: 061 47 36 17

Google+